Τελευταία εφαρμογή παρακολούθησης για γονικό έλεγχο

iPhone

Γονικός έλεγχος | Βρες την αλήθεια

Λήψη δωρεάν δοκιμής
15% OFF – Προσφορά περιορισμένης ώρας

Χαρακτηριστικά του iKeyMonitor

Το iKeyMonitor έχει σχεδιαστεί ως εφαρμογή παρακολούθησης iPhone και εφαρμογή παρακολούθησης Android. Χρησιμοποιείται ευρέως ως εφαρμογή γονικού ελέγχου για το iPhone / iPad / Android που παρακολουθεί περιβάλλοντα, κλήσεις, ημερολόγιο, φωνητικά μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, SMS, GPS, Geo-περίφραξη, συνομιλίες, ιστοτόπους, πληκτρολόγια, στιγμιότυπα, , και περιορίζει τον χρόνο οθόνης.

Καταγραφή κλήσεων καταγραφής
Εγγραφή κλήσεων
εγγραφή SMS & iMessages
SMS & iMessages
Πληκτρολογημένο περιεχόμενο
Εισαγόμενα κείμενα
καταγράφει τα μηνύματα Whatsapp
WhatsApp
Wechat μηνύματα κατασκοπεία
WeChat
καταγραφή αυτόματων στιγμιότυπων οθόνης
Αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης
log Ιστοσελίδες που επισκέφτηκαν
Ιστοσελίδες που επισκέφτηκαν
Παρακολούθηση GPS
Παρακολούθηση GPS
Δείτε και τις 30 λειτουργίες

Προβολή διαδικτυακής επίδειξης

Online Demo Online Demo

Γιατί να επιλέξετε το iKeyMonitor;

Καταχωρίστε τις πληκτρολογήσεις

Κείμενα καταγραφής που πληκτρολογήσατε σε οποιαδήποτε εφαρμογή

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές κατασκοπείας, οι οποίες μπορούν να παρακολουθούν μόνο δραστηριότητες συγκεκριμένων εφαρμογών, το iKeyMonitor παρακολουθεί κάθε εφαρμογή καταγράφοντας τις πληκτρολογήσεις που πληκτρολογήσατε.

Εγγραφή συνομιλιών

Εγγραφή εγγραφών εγγραφών

Το iKeyMonitor Android / iPhone Spy App καταγράφει όλους τους χαρακτήρες που εισάγονται στο εικονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter, email, Skype, Kik, Viber, WeChat, κλπ.

Προβολή δραστηριοτήτων οθόνης

Προβολή δραστηριοτήτων της πραγματικής οθόνης ως παρουσίαση διαφανειών

Η λειτουργία λήψης οθόνης iKeyMonitor είναι ένας διαισθητικός τρόπος για να παρακολουθείτε τα πράγματα που κάνουν οι χρήστες στις συσκευές, παίζοντας στιγμιότυπα οθόνης ως οπτικοποιημένο slide show.

Προβολή καταγραφών από απόσταση

Προβολή καταγραφών από απόσταση

Οι χρήστες του iKeyMonitor μπορούν να επιλέξουν να προβάλλουν τα αρχεία καταγραφής σε τοπικό επίπεδο στη συσκευή, σε ένα δίκτυο LAN ή εξ αποστάσεως μέσω Λογαριασμού Cloud Online, Email ή προαιρετικού online λογαριασμού FTP.

Διακριτική και παράνομη απόδειξη

Διακριτική και παράνομη απόδειξη

Για να προστατεύσει το iKeyMonitor από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, είναι οπλισμένος με κωδικό πρόσβασης και προσαρμόσιμο κωδικό πρόσβασης ή διεύθυνση URL. Μπορεί να οριστεί ως διαχειριστής συστήματος ή μετατραπεί σε εφαρμογή sytem σε συσκευή Android για να αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη απεγκατάσταση.

Πολλαπλές γλώσσες

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Το iKeyMonitor καταγράφει πληκτρολογήσεις στις μητρικές σας γλώσσες, ανεξάρτητα από την χώρα στην οποία βρίσκεστε ή σε ποια γλώσσα χρησιμοποιείτε.

Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών

Δοκιμάστε πριν αγοράσετε

Είμαστε βέβαιοι ότι η εφαρμογή παρακολούθησης iKeyMonitor iPhone είναι υψηλής ποιότητας και φιλική προς το χρήστη. Παρέχουμε δωρεάν δοκιμή 3 ημερών για κάθε χρήστη. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας χωρίς χρέωση πριν από την αγορά.

Υποστήριξη Live Chat

Υποστήριξη Live Chat

Το iKeyMonitor παρέχει υποστήριξη 24×7 Live Chat για όλους τους χρήστες iPhone, iPad και Android, επομένως οποιαδήποτε προβλήματα με το iKeyMonitor θα επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν το iKeyMonitor δεν λειτουργεί στις συσκευές iPhone / iPad / Android εντός 30 ημερών από την αγορά και το τεχνικό προσωπικό δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα για εσάς, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Ανακαλύψτε την Αλήθεια & Π
ροστατέψτε τα παιδιά

Πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το κινητό τηλέφωνο των παιδιών σας για να ανακαλύψετε την αλήθεια και να τα προστατεύσετε από πιθανούς κινδύνους; Τώρα με το iKeyMonitor μπορείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια παρακολουθώντας τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet όπως το iPhone / iPad και τη συσκευή Android.

Δοκιμάστε δωρεάν για 3 ημέρες

iKeyMonitor Μαρτυρίες

Spy APP Χρήστης

Η απόδοση της εταιρείας μου είχε μειωθεί τρομερά. Αφού έχω εγκαταστήσει το iPhone Keylogger App, διαπίστωσα ότι ένας υπάλληλος είχε διαρρεύσει τις πληροφορίες της επιχείρησής μου στους ανταγωνιστές μου τότε τον απολύτησα.

Γκόγκο Σάντος

Εργοδότης
Κατασκοπεία APP

Το iKeyMonitor είναι ένα πράσινο και ασφαλές app παρακολούθησης iPhone το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλες τις online δραστηριότητες του παιδιού σας και να τους προστατεύετε από τους online κινδύνους.

John S.

Ειδικός
Spy APP Χρήστης

Υποψιάστηκα την 13χρονη κόρη μου να μιλάει με ξένους στο διαδίκτυο και φοβόμουν ότι ήταν τόσο αφελής για να εξαπατηθεί. Το iKeyMonitor Mobile Spy Keylogger είχε εξαλείψει τις ανησυχίες μου.

Michael Lam

Ενας πατέρας

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Συμμετοχή στην εφαρμογή αριθ. 1 του γονικού ελέγχου στον κόσμο

Λήψη δωρεάν δοκιμής Προβολή σχεδίων & τιμολόγησης