Ultimate Monitoring App for Forældrekontrol

iPhone Android Windows Mac

Forældrekontrol | Find ud af sandheden

Download gratis prøveversion
15% OFF – Begrænset tidsbud

iKeyMonitor Funktioner

iKeyMonitor er designet som en iPhone Monitoring App og Android Monitoring App. Det bruges i vid udstrækning som en forældrekontrolapp til iPhone / iPad / Android, der overvåger omgivelser, opkald, udklipsholder, talebeskeder, fotos, videoer, sms, GPS, Geo-hegn, chats, websites, tastetryk, skærmbilleder, blokke apps og spil , og begrænser skærmtiden.

Logopkaldoptagelse
Opkaldsoptagelse
optage SMS og iMessages
SMS & iMessages
Typet indhold
Indtastede tekster
log Whatsapp Beskeder
WhatsApp
Wechat meddelelser spion
WeChat
log automatisk skærmbilleder
Automatisk skærmbilleder
log websteder besøgte
Websites besøgte
GPS Tracking
GPS Tracking
Se alle 30 funktioner

Se online-demo

Online Demo Online Demo

Hvorfor vælge iKeyMonitor?

Log tastetryk

Logtekster indtastet i enhver app

I modsætning til andre spionprogrammer, der kun kan overvåge aktiviteter af bestemte apps, overvåger iKeyMonitor enhver app ved at optage tastetrykket, der indtastes.

Optag chats

Optag chats indtastet

iKeyMonitor Android / iPhone Spy App registrerer alle tegn, der er indtastet på det virtuelle tastatur på telefonen, herunder Facebook, Twitter, email, Skype, Kik, Viber, WeChat osv.

Se skærmaktiviteter

Se faktiske skærmaktiviteter som diasshow

iKeyMonitor screenshot capture feature er en intuitiv måde at spore, hvad brugere gør på enhederne ved at afspille screenshots som visualiseret slide show.

Se logfiler eksternt

Se logfiler eksternt

iKeyMonitor-brugere kan vælge at se logfiler lokalt på enheden, i et LAN-netværk eller eksternt via Online Cloud Account, Email eller en valgfri online FTP-konto.

Diskret & Tamper Proof

Diskret & Tamper Proof

For at beskytte iKeyMonitor mod uautoriseret adgang er den bevæbnet med adgangskode og brugerdefineret adgangskode eller URL. Det kan indstilles som systemadministrator eller konverteres til sytem-app på Android-enhed for at forhindre uautoriseret afinstallation.

Flere sprog

Støtte flere sprog

iKeyMonitor registrerer tastetryk på dine modersmål, uanset hvilket land du er i, eller hvilket sprog du bruger.

3-dages gratis prøveperiode

Prøv før du køber

Vi er overbevist om, at iKeyMonitor iPhone overvågningsapp er høj kvalitet og brugervenlig. Vi tilbyder en 3-dages gratis prøveperiode for hver bruger. Du kan prøve det selv gratis uden køb.

Live Chat Support

Live Chat Support

iKeyMonitor tilbyder 24×7 Live Chat-support til alle brugere af iPhone, iPad og Android, så eventuelle problemer med iKeyMonitor bliver løst hurtigst muligt!

30-dages pengene tilbage garanti

30-dages pengene tilbage garanti

Hvis iKeyMonitor ikke virker på dine iPhone / iPad / Android-enheder inden for 30 dage efter køb, og vores tekniske personale ikke kan løse problemet for dig, refunderer vi dine penge.

Oplev sandheden og
beskytt børnene

Hvordan kan du overvåge din børns mobiltelefon for at opdage sandheden og beskytte dem mod potentielle farer? Nu med iKeyMonitor kan du afdække sandheden ved at overvåge mobiltelefoner og tabletter som iPhone / iPad og Android-enhed.

Prøv gratis i 3 dage

iKeyMonitor Testimonials

Spy APP-bruger

Mit virksomheds præstationer var faldet forfærdeligt. Efter at jeg installerede iPhone keylogger App, fandt jeg ud af, at en medarbejder havde lækket mine forretningsoplysninger til mine konkurrenter, så jeg fyrede ham.

Gogo Santos

Arbejdsgiver
Spionere APP

iKeyMonitor er en grøn og sikker iPhone overvågning App, der kan hjælpe dig med at holde øje med alle dine barns onlineaktiviteter og beskytte dem mod online farer.

John S.

Ekspert
Spy APP-bruger

Jeg mistænkte min 13-årige datter for at chatte med fremmede på internettet, og jeg var bange for, at hun var så naiv at blive bedraget. iKeyMonitor Mobile Spy Keylogger havde elimineret mine bekymringer.

Michael Lam

En far

30-dages pengene tilbage garanti

Deltag i World's Number One Parental Control App

Download gratis prøveversion Se planer og priser