Ultimate Monitoring App för föräldrakontroll

iPhone Android Windows Mac

Föräldrakontroll | Ta reda på sanningen

Ladda ner gratis test
15% rabatt – tidsbegränsat erbjudande

iKeyMonitor Funktioner

iKeyMonitor är utformad som en iPhone Monitoring App och Android Monitoring App. Det används ofta som föräldrakontrollapp för iPhone / iPad / Android som övervakar omgivningar, samtal, utklippstavla, röstmeddelanden, foton, videor, sms, GPS, geofärgning, chattar, webbplatser, tangenttryckningar, skärmdumpar, blockprogram och spel , och begränsar skärmtiden.

Logginspelning
Ringinspelning
spela in SMS och iMessages
SMS och iMessages
Typat innehåll
Inmatade texter
logga Whatsapp meddelanden
WhatsApp
Wechat meddelanden spion
WeChat
logga automatiska skärmdumpar
Automatiska skärmdumpar
loggade webbplatser besökta
Webbplatser besökta
GPS-spårning
GPS-spårning
Visa alla 30 funktioner

Visa online-demo

Online Demo Online Demo

Varför välja iKeyMonitor?

Logga in tangenttryckningar

Logtexten har skrivits in i någon app

Till skillnad från andra spionprogram som bara kan övervaka aktiviteter för specifika appar, övervakar iKeyMonitor alla appar genom att spela in tangenttryckningar som skrivits.

Spela in chattar

Spela in chattar inmatade

iKeyMonitor Android / iPhone Spy App spelar in alla tecken som har skrivits in på det virtuella tangentbordet på telefonen, inklusive Facebook, Twitter, email, Skype, Kik, Viber, WeChat, etc.

Visa skärmaktiviteter

Visa aktuella skärmaktiviteter som bildspel

iKeyMonitor skärmdump infångningsfunktion är ett intuitivt sätt att spåra saker som användare gör på enheterna genom att spela skärmdumpar som visualiserad bildspel.

Visa loggar på distans

Visa loggar på distans

iKeyMonitor-användare kan välja att visa loggar lokalt på enheten, i ett LAN-nätverk eller på distans via Online Cloud Account, Email eller ett frivilligt online FTP-konto.

Diskret & Tamper Proof

Diskret & Tamper Proof

För att skydda iKeyMonitor mot obehörig åtkomst är den beväpnad med lösenord och anpassningsbar åtkomstkod eller URL. Den kan ställas in som systemadministratör eller konverteras till sytem-app på Android-enheten för att förhindra obehörig avinstallation.

Flera språk

Stöd flera språk

iKeyMonitor registrerar tangenttryckningar på dina modersmål, oavsett vilket land du är i eller vilket språk du använder.

3-dagars gratis prov

Försök innan du köper

Vi är övertygade om att iKeyMonitor iPhone övervakningsapp är högkvalitativ och användarvänlig. Vi tillhandahåller en 3-dagars gratis prov för varje användare. Du kan prova det själv utan kostnad innan du köper.

Live Chat Support

Live Chat Support

iKeyMonitor tillhandahåller 24×7 Live Chat-stöd för alla iPhone, iPad och Android-användare, så eventuella problem med iKeyMonitor kommer att lösas så snart som möjligt!

30-dagars pengarna tillbaka garanti

30-dagars pengarna tillbaka garanti

Om iKeyMonitor inte fungerar på dina iPhone / iPad / Android-enheter inom 30 dagar efter inköp och vår tekniska personal kan inte lösa problemet för dig, kommer vi att återbetala dina pengar.

Upptäck Sanningen oc
h skydda barnen

Hur kan du övervaka din barns mobiltelefon för att upptäcka sanningen och skydda dem från potentiella faror? Nu med iKeyMonitor kan du upptäcka sanningen genom att övervaka mobiltelefoner och surfplattor som iPhone / iPad och Android-enhet.

Prova gratis i 3 dagar

iKeyMonitor Testimonials

Spy APP-användare

Mitt företags prestanda hade minskat fruktansvärt. Efter att jag installerat iPhone keylogger App fann jag att en anställd hade läckt min affärsinformation till mina konkurrenter, då slog jag av honom.

Gogo Santos

Arbetsgivare
Spionera APP

iKeyMonitor är en grön och säker iPhone-övervakning App som kan hjälpa dig att hålla ett öga på alla dina barns onlineaktiviteter och skydda dem från onlinevärden.

John S.

Expert
Spy APP-användare

Jag misstänkte min 13-åriga dotter att chatta med främlingar på internet, och jag var rädd att hon var så naiv att han lurades. iKeyMonitor Mobile Spy Keylogger hade eliminerat mina bekymmer.

Michael Lam

En fader

30-dagars pengarna tillbaka garanti

Gå med i världens nummer ett föräldrakontrollapp

Ladda ner gratis test Visa planer och priser